Önskar du hemleverans,(i närområde)hämta utanför eller komma på annan tid hör av dig på 0708253324 eller info@dermonie.se

Välkommen in och ta del av alla julerbjudanden och Adventskalender från MARIA ÅKERBERG!

Erbjuder även Te kalendrar från Sonnentar och PUKKA.

REA lådan är överfull så passa på att fynda70-90% rabatt! Du hittar bla änglar, ekologiska kryddor(Herbaria), MÅ produkter.

Hand & Foot Care Set

I detta paket ingår våra favoriter Hand Cream Beautiful 100 ml och Foot Cream 100 ml som mjukgör och återfuktar torra händer och fötter. ​ ​ Levereras i en fin presentask gjord av svenskt papper.
Hinner du inte köpa detta erbjudande idag? Ingen stress. Hand & Foot Care Set kommer att finnas tillgängligt fram till 31 december! När du väl har provat det, och förälskat dig i produkterna, kommer du fortfarande att ha tid att köpa fler exemplar att ge bort i julklapp till dina nära och kära!

Produkter som ingår:
Hand Cream Beautiful 100 ml
Foot Cream 100 ml
SEK 149 (värde 318 SEK)

Beautiful Duo

innehåller Hair & Body Shampoo Beautiful och Body Lotion Beautiful som innehåller väldoftande eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma. Produkterna innehåller också naturliga ingredienser som hjälper dig att rengöra hud och hår samt återfukta torr hud på kroppen.

Produkter som ingår:
Hair & Body Shampoo Beautiful 500 ml
Body Lotion Beautiful 500 ml
SEK 499 (värde 618 SEK)

Energy Duo

innehåller våra storsäljare Hair & Body Shampoo Energy och Hair Conditioner Energy som passar utmärkt för både kvinnor och män. Produkterna innehåller eteriska oljor av Citrongräs, Rosmarin, Enbär och Lavendel som ger en frisk och uppiggande citrusdoft. Perfekt för morgonduschen!

Produkter som ingår:
Hair & Body Shampoo Energy 500 ml
Hair Conditioner Energy 200 ml
SEK 299 (värde 418 SEK)

Eye Care Set

innehåller Eye Cream och Eye Balm som återfuktar och mjukgör huden runt ögat. De hjälper även att minska fina linjer och torra partier. Produkterna används i kombination för att ge huden ordentligt med fukt, fettsyror, näring och vitaminer. De är milda och passar alla hudtyper, både dag och natt.

Produkter som ingår:
Eye Cream 15 ml
Eye Balm 10 ml
299 SEK (Värde 448 SEK)

Eyeshadow Collection

innehåller tre mineralrika ögonskuggor i rödbruna, beige-bruna och rosa- lila nyanser.

Eyeshadow från MARIA ÅKERBERG är växt- och mineralbaserade produkter som ger vacker färg samtidigt som de vårdar huden. De innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. De kan appliceras i flera lager för att bygga upp färg efter behov

SEK 299,00

Hand Cream Trio

innehåller Hand Cream Beautiful, Hand Cream Energy och Hand Cream Sweet Breeze som alla vårdar och återfuktar torr hud. Olika sammansättningar av extrakt och eteriska oljor ger dessa tre cremer underbara dofter.

Produkter som ingår:
Hand Cream Beautiful 30 ml
Hand Cream Energy 30 ml (Limited Edition)
Hand Cream Sweet Breeze 30 ml (Limited Edition)

149 SEK (Värde 187 SEK)

More For You

innehåller två av svenska folkets favoritprodukter: Face Lotion More och Night Cream More. Båda har röstats fram till Årets Produkt i tävlingen Organic Beauty Awards (år 2016 och 2020). Dessa återfuktande cremer, för dag- respektive nattbruk, hjälper till att minska synliga ålderstecken.

Produkter som ingår:
Face Lotion More 100 ml
Night Cream More 100 ml

699 SEK (Värde 948 SEK)

PUKKAS Te kalender

179 SEK

SONNENTARS Te kalender

69 SEK

MARIA ÅKERBERGS Adventskalender

699 SEK

Du hittar fler erbjudanden i butiken!

Här finns Beauty starter kit för ansikte, baby kit, teen-age kit, behandlings kit och spa kit till reducerat pris.